Beautybloggers Dilemma Tag en win! (gesloten)

Wij gaan weer blog-hoppen! Doen jullie allemaal weer mee? Zo’n 25 beautybloggers hebben de handen weer ineen geslagen. De beautybloggersdag- actie was zo een succes, dat wij iets nieuws verzonnen hebben. Wat hebben wij nu weer bedacht?

beautybloggers dilemma

Ik zeg “wij” maar de gangmakers zijn Hilde en Astrid. (hillybillybeauty en Ikhouvanbeauty) Dus weer alle credits naar dit creatieve duo!

 

Hoe werkt het?

Iedere blogger krijgt een beauty dilemma voorgeschoteld die zij moet beantwoorden. De dilemma’s zijn verrassend en sommige zeker niet makkelijk… probeer zelf maar eens te kiezen, lastig,… maar een leuke uitdaging!

Het kan zijn dat je een vaste lezer van mij bent, maar het kan ook dat je via Natascha van Beauty Opinie bij mij bent beland. Ik volg Natasja zelf ook al een paar jaar, en als je meer wilt weten over beauty ingrediënten is BeautyOpinie een perfect naslagwerk. Haar reviews lees ik ook heel graag. Een leuke blogger en lieve moeder in spé!

 

Het dilemma

 

Deze vraag moest ik van Natascha beantwoorden:

Wat heb je liever; de komende maanden elke dag een bad hairday of een bad make-up day?

Antwoord: Ik heb vaak last van beide (bij mij is bad my middlename)  maar als ik moet kiezen dan liever de bad hairdays! Hoewel ik niet dagelijks met make-up loop, wil ik niet dat mijn lipstick ergens op mijn kin zit, mijn mascara uitgelopen op mijn wangen of dat ik mijn foundation er modderig uitziet….

Ik draag die maanden dan een staart of ik ga leuke hoeden dragen. Mooi excuus, toch?

De prijs die ik ga verloten!

Afgelopen donderdag ben ik naar het event geweest van Beauty Kitchen. ik kreeg een goodiebag mee en ik vind het leuk om daaruit iets weg te geven. (Ook omdat ik dit nu dubbel heb) Het is geworden:

handbag beauty balm beauty kitchen

De Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm! (t.w.v €13,99)

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm in een wonderbalsem die kan worden gebruikt als een reiniger, zachte scrub of diep voedende balsem voor de droge huid.

De uitzonderlijk hoge niveaus van krachtige oliën zouden de huid helpen herstellen, verstevigen, ontlasten en verrijken. Voor een natuurlijk gezond uitziende huid. Oliën beschermen de huid en zijn goed in het voorkomen van vochtverlies.

 

Het persbericht over de Beauty Kitchen kan je hier vinden en mijn review hier.

 

Win! De voorwaarden:

1- Als je een reactie achterlaat dat je meedoet en je abonneert op de dagelijkse mail, ..

abbonneer je op blog

 

 

Veel mensen die mij volgen hebben zich al aangemeld voor de dagelijkse updates, maar omdat mijn website door een upgrade helemaal van slag was, weet ik niet of alles nog goed werkt. Ik denk dat veel mensen de laatste tijd geen mail meer hebben gehad. Wat voor een blogger “killing” is… Dus als jullie je (opnieuw) aanmelden, helemaal top!

2- Niet verplicht (want niet iedereen heeft een Twitter account) maar wel leuk als jullie onderstaande zin willen tweeten.

Ik maak kans op de handbag beauty balm. Doe je ook mee? @beautybybabs #winactie  https://www.beautybybabs.com/beautybloggers- dilemma -tag -en -win/

(En ik zie altijd perfect wie iets gedeeld heeft)

handbag beauty balm

(H)Op naar Blog & Beauty!

Hoppen jullie nu naar Tatiana van Blog& Beauty? Ook zij moet een dilemma beantwoorden en bij haar kan je ook een mooie prijs winnen!

De vraag die ik voor haar verzonnen heb:

Een pil/ crème waardoor je nooit rimpels in je gezicht zal krijgen of een pil/crème die je lijf strak houdt. (voor altijd, dus geen cellulitis, stevige borstpartij, platte buik, geen kipfilets, stevige billen) 

Mijn antwoord zou zijn… Ik ga voor de pil/crème waardoor ik rimpelloos door het leven ga. Een gezicht zie je toch altijd als eerste. Wel gênant als je een keer uit de kleren moet, maar ach… met zo een strak lijf zou je willen pronken en dat is in de winter natuurlijk moeilijker 🙂

(jullie mogen de vraag ook beantwoorden, ben best benieuwd!)

 

Succes en veel plezier met de bloghop! Ik maak op 9 september de winnaar al bekend! (de winnaar moet binnen 24 reageren anders gaat de prijs naar een ander)

Iedereen uit Nederland en België kan meedoen.

Succes en veel plezier!

 

 

 

 

 

  1. Jealy van den Aker 10 september, 2016
  2. Jouvence 7 september, 2016
  3. Melike 4 september, 2016
  4. Anna Gerrie 4 september, 2016
  5. Lieke van Veen 4 september, 2016
  6. Linda 3 september, 2016
  7. Romy 3 september, 2016
  8. gea 3 september, 2016
  9. marina 3 september, 2016
  10. Chantalle 3 september, 2016
  11. Tamara TS 3 september, 2016
  12. Claudia 3 september, 2016
  13. Sabrina H 3 september, 2016
  14. Lesley 3 september, 2016
  15. Annette 3 september, 2016
  16. YuSt 3 september, 2016
  17. Henderica 3 september, 2016
  18. Jolanda 3 september, 2016
  19. Blog & Beauty 3 september, 2016
  20. hillybillybeauty 3 september, 2016
  21. Anita H. 3 september, 2016
  22. Astrid 3 september, 2016
  23. Jonna@Burgertrutjes 3 september, 2016
  24. chucky1012 3 september, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten