Beauty Trade Special 2018- Persronde in Foto’s

De Beauty Trade Beurs is de toonaangevende vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de beauty branche. Als je helemaal op de hoogte wilt zijn wat er voor nieuws in beauty-land te vinden is, dan is de Beauty Trade Beurs “the place to be“. Dit jaar was ik weer uitgenodigd voor de persronde en ditmaal minder tekst, maar meer foto’s om een indruk van de beurs te krijgen!

beauty trade special beurs 2018

Ik werd om 10.30 uur verwacht in de perskamer en van daaruit gingen we, onder begeleiding van de PR dame, een rondje over de beurs. Super leuk om dat samen met andere blog collega’s te doen, wij voelen ons daar ook helemaal in ons element natuurlijk.

beauty trade special beurs 2018 (11)

Presentatie genomineerde producten “Professional Beauty Product of the Year 2018

Vavin… Interessant merk!

Detox, juices, fruitsapjes voor de innerlijke mens…

Lunch… Lekkere broodjes zalm en die zoete lekkernijen!

Apparatuur voor de salon…

Quanis Dermafiller, how am I looking?

Hier gaan jullie sowieso meer over lezen! Deze patches laten droogtelijntjes rond ogen en mond wegsmelten, zij zijn momenteel een grote hit in de salons ! Ik heb gezellig met 2 patches rond mijn mond rond gestapt op de beurs en na een half uurtje mochten ze er weer van af 😉

Ik wilde nog terug naar de stand van Quanis, maar muts dat ik ben, ik heb 3 rondjes over de beurs gelopen en kon de stand van Quanis (en die vanUtsukusy die er vlak naast zat) niet meer terugvinden. Ik moest ook voor 15.00 uur mijn jas weer ophalen anders was de perskamer weer op slot…

Deze massage-bak heb ik dus ook helemaal gemist… Leek mij heerlijk ontspannend 😉

beauty trade special beurs 2018 (18)

Ik vond het een leuke en informatieve beurs! Wel bekaf van de reis en alle indrukken.

Dag geboortestad Utrecht! (Wat ziet het er futuristisch uit na de verbouwing…Heel Hoog Catharijne is bijna onherkenbaar voor mij)

Super leuk om weer alle nieuwtjes te hebben gezien op beauty gebied! Mooie producten waar ik natuurlijk helemaal blij van word. Wij kregen nog een perskit mee en wat daar allemaal in zat ga ik natuurlijk nog uitgebreid vertellen!

Bedankt lieve PR mensen!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

8
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
RoryBeautyByBabsDebJouvenceKool Family Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Rory
Gast

Jaaaaa, wat is het veranderd hè? ‘Mijn’ Uut is weer heel anders dan vroeger. Nog steeds erg blij om er weer te zijn overigens. Wat een leuke beurs en wat fijn om daarbij aanwezig te mogen zijn. Gaaf. Die patches vind ik heel interessant!

Deb
Gast

Lijkt me een enorm leuk event en ben benieuwd naar het effect van de patches.

Jouvence
Gast

Ziet eruit als een erg leuk event, jammer dat je de stand niet meer terug hebt kunnen vinden!

Kool Family
Gast

Ziet er een heel fijn event uit dat je hebt bijgewoond!

bychristiana
Gast

Wat was het gezellig hè! Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze beurs was en ik vond het heel inspirerend en goed georganiseerd.

Jolanda
Gast

Ik vond de beurs echt heel leuk. En die lunch 😍 was heerlijk!

chucky1012
Gast

Leuke foto’s van de beursdag!

Geniet van het prachtige weer Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten