Beauty Event Tiel, een gemiste kans… volgend jaar beter? (wel gezellig met Marte!)

Tiel had eindelijk  een Beauty Event… yesss. een soort thuiswedstrijd, want meestal ging ik naar Utrecht voor een Beauty vakbeurs. Maar dit was andere koek… Tielse koek

Samen met mijn vriendin Marte gingen we een kijkje nemen; daar aangekomen keken we onze ogen uit. Niet omdat het zo indrukwekkend was, maar eigenlijk nogal triest. Een ongezellig verlichte gymzaal (Sporthal de Betuwe) met wat kraampjes.(kreeg spontaan visioenen van mijn schooltijd, kleffe shirtjes en muf ruikende gymkleding).  In het midden wat tafeltjes en dat was het…

 Gelukkig hebben een paar leuke stands met leuke mensen het weer goedgemaakt.

Het eerste wat ik zag was een stand met feestkleding. Het feestkasteel kende ik al van naam, daar kan je allerlei kleding huren, van mooie galajurken tot thema kleding, zoals  sixties, middeleeuwse gewaden, beroepen en noem maar op.

ik ben dol op verkleedpartijtjes en zag een prachtige jurk hangen. Er was een fotograaf van Foto Semeins en je mocht op de foto. Te leuk, dus ik snel uit en in de kleren achter het kledingrek…

Als ik het goed begrepen heb kan ik 20 december 1 gratis foto ophalen en de rest eventueel kopen. Marte stond in de ‘coulissen’ foto’s te nemen (de schat!) en ik zal, als ik ze heb, de professionele foto’s van de fotograaf posten!

Daarna wilde ik graag naar de stand van de Make-up Studio, ik ben altijd nieuwsgierig hoe anderen mij opmaken en ze mogen altijd helemaal los gaan op mij. We gingen voor goud!

Volgens de info heette het ‘de make-over straat‘ ? waar je je haar en make up kon laten doen, maar eerlijk gezegd vonden wij het een beetje triest tafeltje met daarop wat make-up. Het tafeltje was een beetje triest, de make-up mooi, hoor…

De visagistes van Studio Belezza waren wel heel erg aardig, dus dat maakte weer een hoop goed. Veel hilariteit, toen ik mijn ooglift stickers eraf haalde…Huh, wat zijn dat?  hahaha… ik zal daar nog een keertje over schrijven of een filmpje maken.

  • Welke makeup gebruikte ze?
  • Foundation in de kleur Sand,
  • Eyeshadow Lumière Citrine Gold en Moondust Golden Sphere.
  • Lippen: reflex nr. 2

Marte vond het erg mooi, ik vind de kleuren prachtig, maar die ogen van mij…pfff oogschaduw is iets wat ik tegenwoordig oversla. ik vind dat het meestal eruitziet alsof ik een klap heb gehad met een te donkere kleur in mijn arcadeboog. no smokey eyes for me anymore… voorlopig dan.

 

Er stond ook een meisje prachtige krullen te maken met een ronde stijltang van het merk ISO, die krullen wilde ik natuurlijk ook! De ISO Professional Twister krultang heeft een keramische toermalijnen staaf voor langdurige krullen. Door een snelle opwarming is de krultang snel te gebruiken... Echt,  in no time had ik een bos krullen, zonder dat mijn haar droog aanvoelde! Mooi apparaat! Staat nu hoog op mijn verlanglijstje, want ik kan met een platte tang wel krullen maken, maar het is een heel gedoe, dit werkt veel fijner. zie hier de link.

Ook de Tielse zanger Frans Duijts was aanwezig met zijn vrouw en wilde mij zo een tangle teaser haarborstel ‘aansmeren’. Drie voor €40 euro… Ik schrok me gek, veel te duur, blaatte ik. Wat moet ik met drie borstels enne.. ik heb nooit klitten in mijn haar, sorry Frans 🙂 Maar hij nam het goed op. Leuk, zijn vrouw is kapster, wie weet ga ik daar nog een keertje naartoe!

Sawatdee Spa

Deze Thaise Spa zit al een tijdje in Tiel en wilde altijd een keer daar binnenstappen, nooit van gekomen. Nu waren ze ook aanwezig en voor 10 euro kon je een kennismakingsmassage krijgen. ik had maar 10 euro in mijn knip en Marte riep direct dat ze mij trakteerde. Met enige drang ging ik lijdzaam liggen, hahaha.. Ja, toen moest ik er wel aan geloven!

Allemachtig, door mijn pijnlijke rugspieren had ik heel wat ‘jumpscares’. De Thaise vrouw die mij masseerde voelde feilloos aan waar de knelpunten zaten en zei steeds: Ontspan, ontspan… Babs en ontspannen, dat lukt alleen als ik onder narcose lig, volgens mij!

Deze diashow vereist JavaScript.

Mijn kuiten, mijn rechterbil, auw! (ik had inderdaad last van mijn heup) mijn rug en nek. Met een heerlijk geurende massageolie pakte ze al die harde spierknopen aan, ondertussen met een collega gezellig in het Thais recepten uit te wisselen. Geen idee, natuurlijk, waar ze het over had… maar wel gezellig.

Het was een heftige behandeling, maar heerlijk. als herboren kwam ik van de tafel af. Jammer dat de zaal zo sfeerloos was, (met hoempapa muziek op de achtergrond). Ik ga zeker een keertje langs voor een langere massage en trakteer Marte ook een behandeling. Zo goed voor mijn verkrampte lijf!

En er was een Goodiebag, jawel… in een gouden tas zaten heeeeel veel foldertjes, een bedeltje en 2 sachetjes van Australian Gold.

goodiebag

 

Het bedeltje heb ik aan Marte gegeven, en van haar kreeg ik 2 zonnebankcrèmes van Australian Gold. Crystal en Puppy Love. Ik heb geen zonnebank, dus roep maar als je ze wil hebben!

ik hoorde dat vorig jaar het Event in een veel mooiere locatie was, en begrijp niet waarom ze nu in zo’n kille sporthal zaten. ik vind het een gemiste kans voor Tiel en zag zelfs mensen al snel weer vertrekken, zelfs een paar standhouders pakten al vroeg hun ‘handel’ weer in.

Ik zou zoiets best willen organiseren, en dan professioneler. Zeker interessant voor de plaatselijke salons en zaken, die beauty gerelateerd zijn voor de Regio.

Want zo zet je Tiel niet echt op de kaart, gelukkig hadden Marte en ik toch een gezellige dag! Thanks Marte!

Marte

 

Liefs

Babs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceetje
7 jaren geleden

Wat een bummer zeg! Maar toen ik je krullen zag galmde er een WAUW door de woonkamer. Prachtig Babs 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten