Babs test: Time Reversing SkinGenist™ Eye Cream

Oriflame time reversing

Eye cream is een product dat ik nauwelijks aan mijn beauty routine heb toegevoegd, maar het wordt hoog tijd. Paula Begoun vindt oogcrèmes overbodig, omdat een goede dag- of nachtcrème al voldoende behoort zijn.

Ja en nee…

De laatste tijd krijg ik bij diverse crèmes behoorlijk last van prikkende ogen. Het kan zijn dat die crèmes te sterk zijn geparfumeerd zijn of dat er een andere irriterende stof in zit.

Hoe ouder ik word, hoe meer ik snak naar een oogcrème, die de verslapte en rimpelige huid rondom mijn ogen aanpakt.

Ik wil nog even kwijt dat ik momenteel 2 producten van Paula’s Choice test, een serum en de huidoplichtende crème… en deze kan ik zonder problemen bij mijn ogen gebruiken. Geen prik, geen irritatie, top!

Over Oriflame’s Time Reversing SkinGenist™ Eye Cream:

Lichte maar super voedende oogcrème die inwerkt op de 3 Beauty Genen™, een veelzijdig werkende formule die de verschijning van rimpels vermindert en de huid onder de ogen lift en strakker maakt.

Met zonneroos voor antioxidant bescherming, vine orchidee voor het gladmaken van de huid en zoethoutextracten om donkere kringen te verminderen.

Voor wie?
Vrouwen van 45+.

Claim:
Verzorging voor het ooggebied, pakt alle facetten van veroudering aan. Lift, verheldert en verstevigt de huid rondom de ogen.

Actieve ingrediënten en werking:
GenisteinSOY behandelt drie kenmerken van een oudere huid:
-Vermindert een droge huid
-Verbetert de celvernieuwing
-Behoudt een mooie textuur.
Daarnaast maakt de crème de huid zacht en soepel, vermindert het donkere plekjes, geeft het een stralende teint, verzacht het lijntjes en rimpeltjes en herstelt het de verslapte huid. Deze Eye Cream bevat zoethoutextract om donkere pigmentvlekjes te verhelderen, zonneroosje als antioxidant voor extra bescherming en orchideeënextract voor een egalere en zachtere textuur van de huid rondom de ogen.

Gebruik
Iedere ochtend en avond aanbrengen rondom de ogen.

Wat vind ik ervan?

Ik vind hem erg prettig in gebruik. Ik ruik een vleugje orchidee, maar dan ook heel subtiel.

De crème smeert prettig uit, is qua textuur precies goed, niet te dun of te stug, en eenmaal ingetrokken, voel ik mijn huid enigszins aanspannen.

Of mijn pigmentvlekjes lichter worden, kan ik nog niet vertellen, ik zal dan nog even door moeten smeren, wat ik zeker ga doen!

Bij mijn buitenste ooghoeken zitten wat witte kleine bultjes en er zit  een rood streepje, die ook nog neerwaarts gaat, waardoor ik er ietwat ‘droopy’ uitzie… deze crème is verzachtend, dus ik kan hem zeker goed gebruiken.

Ik ben blij dat ik deze crème ‘ontdekt’ heb. De huid rond mijn ogen ziet er een stuk minder droog en craquelé uit! Lekker smeren, zonder bang te zijn voor prik-oogjes, prima!

P.S Er staat dat het aangeraden wordt voor vrouwen van 45+.. wat mij betreft kan je deze crème als 30 plusser ook gerust gebruiken, als je huid er maar behoefte aan heeft.

Kijk naar wat je huid nodig heeft en ach, wat is leeftijd…een getal 🙂

Liefs

Babs

Een tube van 15ml kost €20. Te bestellen bij Oriflame

Lees ook over de mooie lipsticks van Oriflame: Colour Drop Lipstick !

Ingrediëntenlijst:

AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, POLYACRYLATE-13, CARBOMER, METHYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, POLYISOBUTENE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PROPYLPARABEN, MICA, PISUM SATIVUM EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM CITRATE, SILICA, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, ALCOHOL, DECYL GLUCOSIDE, GLUTAMINE, POTASSIUM SORBATE, POLYSORBATE 80, CHLORPHENESIN, LECITHIN, CISTUS INCANUS EXTRACT, GYNOSTEMMA PENTAPHYLLUM LEAF/STEM EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SOY ISOFLAVONES, CI 77891

Geen update meer missen?

  • Add Your Comment

    CommentLuv badge