Babs in de media: Beauty Wellness Magazine

In de media: Beauty Wellness Magazine

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, heb ik bij Huidinstituut Goodcare in Voorthuizen een bijzondere  Beauty behandeling gehad, die mijn huid weer een flinke oppepper gaf, nameijk: Mesotherapie

Er was een fotograaf en er werd ook gefilmd. De hele stap voor stap behandeling staat in het Beauty Wellness-Magazine van deze maand. Erg leuk om alles nogmaals terug te zien met de professionele foto’s van Ron Rutgers van Foto-concept.

Hier een kleine impressie van het artikel:

De salon verkocht ook armbanden, hoewel ik niet vaak sieraden draag, vond ik deze zo apart! Het bijzondere van deze armband is dat je hij met een magneet sluit. Hij is lekker kleurig en zit ook nog eens lekker. 

Nog een kleine impressie van de salon, ik denk er nog met veel plezier aan terug!

 

Geen update meer missen?