Babs Blundert: Haren Verven

Haren verven. Ik doe dat momenteel zo om de 2 maanden. Ik hoop niet dat deze categorie heel vaak gaat voorkomen, maar af en toe ben ik zo aan het klungelen. Niets veranderlijker dan deze vrouw. Heeft ze donker haar, wil ze blond, heeft ze krullen, wil ze steil. Niet iedere vrouw is een “can- not- make- up- her- mind-type “, maar ik ben er wel zo eentje.. Lees hier mijn haarverf avontuur deel 3!

Babs blundert beautybybabs

 

Ik ben altijd aan het rommelen met haarverf. In eerste instantie baal ik als een trein van die grijze haren. Bij mijn scheiding piepen ze rechtop de lucht in en bij mijn haargrens staat het totaal niet sophisticated. Dus wil ik overstappen naar een lichtere haarkleur. Zodat mijn natuurlijke “granny hair” minder opvalt.

Ik ben iemand die er eerst heel lang over nadenkt, zal ik wel, zal ik niet, en dan is plots de grens bereikt. Ik haast mij dan naar de dichtstbijzijnde drogist en graai een pakje haarverf uit het schap die weer beloofd dat mijn haar 2 kleurtinten opgelicht wordt. (opgelicht= in dit geval lichter) Yes, denk ik dan. Nu gaat het lukken! En hopend dat ik er niet wéér als Pippi Langkous uit ga zien.

L’ Oreal Paris Ombré N02

Ik had al een keer Préférence Glam highlights van L’Oréal Paris geprobeerd, eigenlijk een mildere kleurnuance, maar die pakte niet zo best uit. Zie: Fail! Haarverf pakt niet zo best uit… 

l'oreal ombre

 

Terug naar L’Oreal… Een stralend wild kleurverloop. Kom maar op! Het nadeel is dat het een stugge kleurcrème is die niet lekker verdeeld. Prima als je alleen de uiteinden, de punten van je haar behandeld (waar het ook voor bedoeld is Babs!), maar niet als je je hele haardos lichter wilt krijgen. Ik vind schuimkleuringen dan weer beter verdelen. Het borsteltje wat erbij zit werkt overigens goed.

Eerst een vóór foto!

haar donker

Voor

De verkoopster adviseerde mij ook om tijdens het inwerken van de verf te kijken bij één lok hoe het vorderde. Goede tip… want ik zag na een kwartier weer een rood-oranje gloed! Help!

Bij anderen vind ik rood haar super kek staan en bij mij … Ik wordt dan nog bleker in mijn gezicht.

Het resultaat van poging 1…

 

En weer zo ongelijk verdeeld…

rood zwart haar

Een mix van rood en zwart

Daarna snel de winkel weer ingestormd want ik moest dit goed krijgen. De dag erna had ik namelijk een belangrijke afspraak.. ik kon daar mij niet zo vertonen, hahaha… (opheldering volgt over enige tijd)

Zal ik voor veilig gaan? Gewoon maar weer bruin erop kwakken of donker blond? Dan gaat misschien het rode eraf en wellicht wordt alles iets matter en toch niet te donker.

henna plus dark blond

Ik koos voor Henna Plus Long Lasting Color Dark Blond.

Resultaat poging 2…

Babs Blundert: Haren Verven 6 haren verven Babs Blundert: Haren Verven

Het is nog steeds niet wat ik zoek, en de kleur zit niet mooi verdeeld. Ach, misschien wordt het wel een nieuwe trend. *kuch*

En wil je zien hoe paars-rood mijn haar ook eens was geworden? Ik besef dat dit mijn derde Babs Blunder is… ik maak er gewoon nu echt een categorie van!

 

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Hennie 23 mei, 2016
  2. Deb 22 mei, 2016
  3. Melike 22 mei, 2016
  4. Iris 21 mei, 2016
  5. Lisa 21 mei, 2016
  6. Annette 21 mei, 2016
  7. Marsha 21 mei, 2016
  8. jeapiebel 21 mei, 2016
  9. Astrid 21 mei, 2016
   • BeautyByBabs 21 mei, 2016
  10. Yust 21 mei, 2016
  11. Astrid 21 mei, 2016
  12. Lisa 21 mei, 2016
   • BeautyByBabs 21 mei, 2016
  13. Mariska 21 mei, 2016
   • BeautyByBabs 21 mei, 2016
  14. Shannon Sheila 21 mei, 2016
  15. Yvonne 21 mei, 2016
  16. Natascha 21 mei, 2016
   • BeautyByBabs 21 mei, 2016
  17. Daniëlle 21 mei, 2016
  18. Jolanda 21 mei, 2016
  19. chucky1012 21 mei, 2016
   • BeautyByBabs 21 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten