Archief: Babs in de media- Mijn eerste commercial

Financieren. Altijd op zoek naar de Ja.

Af en toe trek ik weer een oude blogpost uit het archief. Dit is een van de eerste commercials waarin ik meespeelde! 5 Jaar geleden alweer, time flies… Zo vreselijk veel lol gehad met een collega figurant. En volgens mij mocht ik vooraan staan omdat ik een colbert en rok aan had?

media-commercial

Je kent ze wel, die dynamische reclames van banken. Snelle beelden, succesvolle mensen.  Deze commercial vond ik heel leuk om te doen, al ben ik niet de meest dynamische persoon…ahum.

De locatie was in een of andere (verlaten) hal in een gebouw. En alles was prima verzorgd. Het was warm die dag, dat weet ik ook nog.

Wat gebeurde er?

De reclame draait om mensen die net niet aan de beurt komen en dan geweigerd worden…Voor een dichte deur staan. Een dikke Nee krijgen. Tja, en dan zegt  bank X dat je daar wel welkom bent. Mooie gedachte, hou die vast… hahaha..

media-closed

Je moest volgens mij netjes gekleed zijn en ik had een mantelpakje van mijn zus aan. Over nette kleding gesproken, in het artikel “wat zegt kleding over je” had ik het er nog over. Nu zie je, weliswaar in een flits wat ik bedoelde met de kleding die ik van mijn zus had gekregen. Goede kwaliteit en zakelijk.

Ik was volgens mij de enige vrouw die een rok droeg en ik denk dat zij mij daarom vooraan gezet hadden…. maar die hele rok zie je niet in beeld, hahaha!

Je ziet mij 2 keer, eerst voor het loket en dan achter een tafel op het podium bij een (leden) vergadering. Iedereen moest in de zaal zitten en toen werd ik naar voren geroepen. Gaaf, toch?

Het was het een superleuke dag en wat heb ik veel lol gehad met mijn mede-figuranten! Ik weet nog wel dat ik mijn 3 keer groter dan groot vergrootspiegel bij mij had en een andere figurante moest daar zo om lachen! Zij zag zichzelf alleen op zijn kop in die spiegel.

Wij lagen bijna over de grond te rollen van het lachen… Goh..dat waren echt leuke opdrachten. Nu ik ouder ben merk ik dat het steeds minder wordt. Balen want het kan echt heel leuk zijn op de set met een beetje aardige en prettige regisseur.

Check de Video!

 

Hebben jullie mij gespot?

 

 

  1. Debbie 23 september, 2016
  2. Deb 19 september, 2016
  3. Nienke 18 september, 2016
  4. YuSt 17 september, 2016
  5. hillybillybeauty 17 september, 2016
  6. Tamara TS 17 september, 2016
  7. Annette 17 september, 2016
  8. Armande.net 17 september, 2016
  9. Astrid 17 september, 2016
  10. DisneyChicks.nl 17 september, 2016
  11. Melike 17 september, 2016
   • BeautyByBabs 17 september, 2016
  12. Gonny 17 september, 2016
  13. Lonneke 17 september, 2016
   • BeautyByBabs 17 september, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten