Archief: Babs in de media- Mijn eerste commercial

Financieren. Altijd op zoek naar de Ja.

Af en toe trek ik weer een oude blogpost uit het archief. Dit is een van de eerste commercials waarin ik meespeelde! 5 Jaar geleden alweer, time flies… Zo vreselijk veel lol gehad met een collega figurant. En volgens mij mocht ik vooraan staan omdat ik een colbert en rok aan had?

media-commercial

Je kent ze wel, die dynamische reclames van banken. Snelle beelden, succesvolle mensen.  Deze commercial vond ik heel leuk om te doen, al ben ik niet de meest dynamische persoon…ahum.

De locatie was in een of andere (verlaten) hal in een gebouw. En alles was prima verzorgd. Het was warm die dag, dat weet ik ook nog.

Wat gebeurde er?

De reclame draait om mensen die net niet aan de beurt komen en dan geweigerd worden…Voor een dichte deur staan. Een dikke Nee krijgen. Tja, en dan zegt  bank X dat je daar wel welkom bent. Mooie gedachte, hou die vast… hahaha..

media-closed

Je moest volgens mij netjes gekleed zijn en ik had een mantelpakje van mijn zus aan. Over nette kleding gesproken, in het artikel “wat zegt kleding over je” had ik het er nog over. Nu zie je, weliswaar in een flits wat ik bedoelde met de kleding die ik van mijn zus had gekregen. Goede kwaliteit en zakelijk.

Ik was volgens mij de enige vrouw die een rok droeg en ik denk dat zij mij daarom vooraan gezet hadden…. maar die hele rok zie je niet in beeld, hahaha!

Je ziet mij 2 keer, eerst voor het loket en dan achter een tafel op het podium bij een (leden) vergadering. Iedereen moest in de zaal zitten en toen werd ik naar voren geroepen. Gaaf, toch?

Het was het een superleuke dag en wat heb ik veel lol gehad met mijn mede-figuranten! Ik weet nog wel dat ik mijn 3 keer groter dan groot vergrootspiegel bij mij had en een andere figurante moest daar zo om lachen! Zij zag zichzelf alleen op zijn kop in die spiegel.

Wij lagen bijna over de grond te rollen van het lachen… Goh..dat waren echt leuke opdrachten. Nu ik ouder ben merk ik dat het steeds minder wordt. Balen want het kan echt heel leuk zijn op de set met een beetje aardige en prettige regisseur.

Check de Video!

 

Hebben jullie mij gespot?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

17
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
13 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
BeautyByBabsDebbieDebNienkeYuSt Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Debbie
Gast

I see you! Scenes zijn meteen achter elkaar he? Zit je vooraan rechts in het linker gangpad?

Deb
Gast

Wat leuk! En ja ik heb je twee keer gezien. De eerste keer bij het loket herkende ik je direct. Maar voor de andere scene waarin je voorkwam moest ik het filmpje nogmaals bekijken 😉 Leuk hoor. Ik heb eens meegewerkt aan een filmpje voor de NS, waarbij ik o.a. net de trein had gemist. Ik vond het leuk om eenmalig te doen, maar het is niet echt iets voor mij. Ik ben een beetje camera schuw hihi.

Nienke
Gast

Wat leuk!

YuSt
Gast

Erg leuk, ik herken je wel!
Ik heb nog nooit in een commercial gespeeld, maar wel als model.
Die badjas foto’s (ik was toen zwanger van Yuri) en de kerstvrouw poses zijn om te bewaren!

hillybillybeauty
Gast

Het gaat snel, maar ik zag je wel!

Tamara TS
Gast

Wat leuk!!! Ik ken deze reclame volgens mij nog wel!

Annette
Gast

te grappig!

Armande.net
Gast

Oh wat grappig! Volgens mij zag ik je inderdaad, in dat rijtje.
Zou ik echt nooit opgekomen zijn om aan mee te doen, maar leuk om een keer mee te maken denk ik.

Astrid
Gast

Hey Babs,

Jeetje, deze reclame ken ik gewoon nog hahaha. Mijn vader werkt ook bij dit bedrijf 😉 .
Geweldig om jou nu zo te zien! Ik heb ook een paar keer terug moeten kijken, maar echt super leuk joh!

Liefs!

DisneyChicks.nl
Gast

Wat tof dat je hier in zit, Babs! Zelf heb ik ook een keer een informatiefilmpje gemaakt voor Schiphol. Moest je ook niet knipperen met je ogen, maar was ene hele leuke ervaring!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten