8 leuke wikkeljurkjes waardoor je direct slanker lijkt!

Ik ben tegenwoordig helemaal fan van wikkeljurkjes ofwel omslagjurkjes. Ik had gelezen dat wikkeljurkjes ook mooi slank afkleden en dat klopt inderdaad. Je taille wordt geaccentueerd en je buikje wordt wat verdoezeld.

jurkjes

Stock Photo from Oleg Gekman/ Shutterstock

De laatste tijd is er een enorme keus in leuke wikkeljurken en je ziet ze werkelijk overal. Vooral die met luipaard en floral printjes zijn heel populair. Een wikkeljurk heeft een V-hals en zelf vind ik een V-hals het prettigst zitten.  Ook t-shirts heb ik het liefst met een V-hals. Je decolleté komt mooier uit en je hals wordt optisch verlengd. Ik denk dat wikkeljurkjes flatteus staan bij ieder figuur, of je nu super slank bent of juist curvy. Je kan ze dragen met pumps, sneakers, laarzen of flatjes en vooral de maxi wikkeljurken zijn deze zomer helemaal trendy!

Wellicht hebben jullie mijn nieuwe “Hotter Than My Daughter” wikkeljurkje gezien in mijn outfit post en dit model vind ik heel mooi afkleden. Het lijkt alsof mijn buik een stuk platter is en je kan, mits er genoeg stof in zit, de ceintuur wat strakker of losser knopen. Ik heb ook een jurk in een A lijn, (zeg maar meer model “tent”) en hoopte daarmee mijn buik te verdoezelen. Maar dat werkte averechts, het maakte mij juist enorm plomp. Maar het zit wel heerlijk op heel warme dagen, eerlijk is eerlijk!

Ik heb 8 leuke wikkeljurkjes/ omslagjurkjes voor jullie op een rij gezet! Shop-ze!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. bychristiana 13 juni, 2019
  2. Wendy 5 juni, 2019
  3. Simone 3 juni, 2019
  4. Tessa 3 juni, 2019
  5. Deb 3 juni, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten