5 Beauty producten die ik door bloggers gekocht heb.

Beauty blogs lezen is leuk, ontspannend , informatief maar soms minder goed voor je portemonnee. Je komt zoveel mooie, aparte en handige dingen tegen en dan wil je het gewoon hebben. Het is net als folders in de brievenbus. Ik heb geen nee/nee sticker want ik wil geen aanbieding missen. En ja, soms zie je dingen die je niet echt nodig hebt, maar je wordt wel getriggerd om het toch te kopen. Na het lezen van positieve reviews of andere berichten speur ik vaak nog wat op het internet, dan gaat het op mijn wensenlijstje en als het kan, dan koop ik het.  Herkenbaar, dames? 

 

collage 5 producten

Ik ga in dit artikel 5 producten benoemen, maar het zijn er natuurlijk veel meer. Ik neem gewoon de eerste 5 die ik mij opkomen.

Anastasia Dipbrow Pommade

 

dipbrow anastasia

 

Anastasia Dipbrow Pomade is een waterproof cream die ideaal is voor het aanbrengen en accentueren van perfecte wenkbrauwen. Uniek aan deze romige pomade is de sneldrogende long-lasting en waterproof formule die zowel aan de haartjes als aan de huid hecht waardoor volle, natuurlijke en perfect gevormde wenkbrauwen gecreëerd worden.

 

Ik heb heel lang gewacht voordat ik deze wenkbrauwgel ging kopen. Ik wilde eerst een paar positieve reviews voor zien komen voordat ik echt overtuigd was. Ik vind Anastasia een topmerk, maar ook behoorlijk aan de prijs. Zeker voor een wenkbrauwproduct. En zoals vaak met make-up gebeurd, duikt er later ergens een heel goede en goedkopere dupe op. Maar het bloed kruipt… en dan ga ik toch overstag. Geen spijt van, alleen een beetje van de kleur. Hij is toch ietwat te donker voor mij.

Lees hier mijn review, mocht je hem gemist hebben!

Ik heb deze wenkbrauwgel bij Douglas gekocht. €29,95

 

Makeup Studio Aqua Brow Tint.

ultra aqua brow makeup revolution

Ultra aqua brow makeup revolution Fair

Ik las ik bij een blogger een positieve review en was vrij snel overtuigd. Was dit de holy grail voor mijn dunne brows? De kleur sprak mij ook direct aan. De swatches en uitleg waren zo goed. Hup, in het winkelmandje. Prima spul, blijft goed zitten, kleur is prima, niet te opvallend.

Wil je mijn review nog teruglezen? Dat kan hier!

Lush Lemony Flutter.

lush lemony flutter

Lemony Flutter gebruik je voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel! Het ruikt heerlijk naar citroen!

Dit was volgens de meeste bloggers het beste product voor je nagelriemen. Nogmaals heel lang gewacht.  Is het zijn geld echt waard? Maar je doet lang met zo’