5 Beauty producten die ik door bloggers gekocht heb.

Beauty blogs lezen is leuk, ontspannend , informatief maar soms minder goed voor je portemonnee. Je komt zoveel mooie, aparte en handige dingen tegen en dan wil je het gewoon hebben. Het is net als folders in de brievenbus. Ik heb geen nee/nee sticker want ik wil geen aanbieding missen. En ja, soms zie je dingen die je niet echt nodig hebt, maar je wordt wel getriggerd om het toch te kopen. Na het lezen van positieve reviews of andere berichten speur ik vaak nog wat op het internet, dan gaat het op mijn wensenlijstje en als het kan, dan koop ik het.  Herkenbaar, dames? 

 

collage 5 producten

Ik ga in dit artikel 5 producten benoemen, maar het zijn er natuurlijk veel meer. Ik neem gewoon de eerste 5 die ik mij opkomen.

Anastasia Dipbrow Pommade

 

dipbrow anastasia

 

Anastasia Dipbrow Pomade is een waterproof cream die ideaal is voor het aanbrengen en accentueren van perfecte wenkbrauwen. Uniek aan deze romige pomade is de sneldrogende long-lasting en waterproof formule die zowel aan de haartjes als aan de huid hecht waardoor volle, natuurlijke en perfect gevormde wenkbrauwen gecreëerd worden.

 

Ik heb heel lang gewacht voordat ik deze wenkbrauwgel ging kopen. Ik wilde eerst een paar positieve reviews voor zien komen voordat ik echt overtuigd was. Ik vind Anastasia een topmerk, maar ook behoorlijk aan de prijs. Zeker voor een wenkbrauwproduct. En zoals vaak met make-up gebeurd, duikt er later ergens een heel goede en goedkopere dupe op. Maar het bloed kruipt… en dan ga ik toch overstag. Geen spijt van, alleen een beetje van de kleur. Hij is toch ietwat te donker voor mij.

Lees hier mijn review, mocht je hem gemist hebben!

Ik heb deze wenkbrauwgel bij Douglas gekocht. €29,95

 

Makeup Studio Aqua Brow Tint.

ultra aqua brow makeup revolution

Ultra aqua brow makeup revolution Fair

Ik las ik bij een blogger een positieve review en was vrij snel overtuigd. Was dit de holy grail voor mijn dunne brows? De kleur sprak mij ook direct aan. De swatches en uitleg waren zo goed. Hup, in het winkelmandje. Prima spul, blijft goed zitten, kleur is prima, niet te opvallend.

Wil je mijn review nog teruglezen? Dat kan hier!

Lush Lemony Flutter.

lush lemony flutter

Lemony Flutter gebruik je voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel! Het ruikt heerlijk naar citroen!

Dit was volgens de meeste bloggers het beste product voor je nagelriemen. Nogmaals heel lang gewacht.  Is het zijn geld echt waard? Maar je doet lang met zo’n potje en in mijn geval tè lang. Omdat ik het vaak vergat te gebruiken was hij op een bepaald moment over de datum.

Ik smeer mijn nagelriemen nog wel eens in met olie of een crème. Dat gaat vanzelf als ik mijn handen insmeer, maar dat is toch anders. Nee, ik heb niets kunnen vinden dat zo fijn is als dat kleine potje van Lush.

Klik hier om de review van Farah nogmaals te lezen. Prijs: €10,65

 

Johnson’s baby olie

johnsons baby oil

Volgens de Belgische bloggers de juiste. Niet Zwitsal, nee Johnson it is! Waarom weet ik niet want ik heb het nooit vergeleken. Ik heb Zwitsal vast 21 jaar geleden gebruikt, maar ik zou niet meer weten of dat heel anders was. (En toen smeerde ik het ook niet op mijn benen, maar op babybilletjes)

Ik las bij een andere blogger (Hi Annette! :)) dat zij de kindveilige sluiting niet prettig vond, maar ik zal wel magische handjes hebben… ik krijg hem gemakkelijk open.

 

 

YSL Touche Éclat

YSL touche èclat

Yves Saint Laurent Touche Éclat is het schoonheidsgeheim van de beste make-up artiesten en modellen. Touche Éclat is dé musthave voor een stralende, egale huid. Met de klik van een pen tover je 8 uur slaap tevoorschijn. Met een paar strategische vegen met deze concealer van Yves Saint Laurent vervagen fijne lijntjes, donkere kringen en andere tekenen van vermoeidheid. Door het Luminocaptide-complex krijgt uw huid direct een gezonde glans, zodat u er uitgerust en verfrist uitziet.

Ik heb deze highlighter/concealer al zeker 2 jaar en ik gebruik dit juweeltje heel spaarzaam. Ik vind het nog steeds de allermooiste concealer die er is. Ik gebruik hem onder mijn ogen (om precies te zijn, onder mijn wal want daar probeer ik optisch mijn huid die “wegvalt” wat voller te laten lijken), op mijn neusbrug, bij mijn neusvleugels en overal waar ik een glansje wel kan gebruiken.

 

 

Ik las wel eens dat bloggers deze pen niet lekker vonden ruiken na een bepaalde tijd, maar ik merk daar helemaal niets van. Het kwastje is soepel en zacht, de structuur is perfect. Het effect is echt heel mooi. De volle prijs waard!

Onder andere te koop Douglas en de Bijenkorf. (ik heb hem toen bij de Bijenkorf gekocht)

Prijs rond de €35

Er zitten heel wat high end producten bij zoals jullie zien. En het lijstje is veel langer!

Wat hebben jullie gekocht na het lezen van een beautyblog waar jullie helemaal happy mee zijn?

Wordt vervolgd!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Linda 10 mei, 2016
  2. Melike 4 mei, 2016
  3. Claudia 4 mei, 2016
  4. Marushi 3 mei, 2016
  5. heidi 3 mei, 2016
  6. Annette 3 mei, 2016
  7. Deb 3 mei, 2016
  8. Mariska 3 mei, 2016
  9. jeapiebel 3 mei, 2016
   • BeautyByBabs 3 mei, 2016
  10. Astrid 3 mei, 2016
  11. Yvonne 3 mei, 2016
  12. Hennie - www.tutje.nl 3 mei, 2016
  13. chucky1012 3 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten