15 briljante nailart foto’s

Nailart is voor mij een ver van mijn bed kunstvorm. Ik ben al blij als ik netjes mijn nagellak erop krijg. Of wat glittertjes. Ik heb hier nog steeds een doosje met hartjes, sterretjes en andere priegelstukjes liggen, mijzelf kennende heb ik daar geen geduld voor… maar zeg nooit nooit…

Wat jullie zo gaan zien is maf , amazing knap gemaakt en het filmpje is sowieso echt heel vermakelijk. Er zitten een paar top creaties tussen met een hoog WAUW gehalte!

Of het handig is in het dagelijks leven? Misschien bij sommige… ehm…als je bijvoorbeeld graag in je neus pulkt ? ! 😉

nailart rhett

Veel plezier met mijn YouTube vrienden: Rhett & Link!

Geïnspireerd? Gaan jullie nog iets spannends doen met jullie nagels?

Fijn weekend! Lies, Babs

 

Geen update meer missen?

  • Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten