Say Hello to Bioré en Bye Bye to dirt! (schone poriën)

Sommigen zijn gezegend met een mooie huid, anderen moeten er wat meer moeite voor doen. Maar hoeveel moeite kost het krijgen van een mooie, schone huid? Met Bioré is een super schone huid in enkele stappen haalbaar. Na een groot succes in Amerika en Japan, betreedt het huidverzorgingsmerk voor het eerst de Nederlandse markt. Dus beste Dutchies, say Hello to Bioré en Bye Bye to dirt!

Heroes come in black & white!

Bioré biedt dé diepste manier om je poriën schoon te maken. De helden in het Bioré assortiment zijn de Diep Reinigende Porie strips.

Held #1 is de Diep Porie Reinigende Combi-Strips: een set strips die te gebruiken zijn voor je neus en je kin. Deze strips reinigen de poriën en laat een super schone huid achter met zichtbaar minder poriën.

Biore-Combo-Strips-14ct

Voor het ultieme resultaat heeft Bioré Held #2: Diep Reinigende Porie strips met Houtskool. Deze strips verhelpen de meest hardnekkige problemen van de poriën zoals mee-eters veroorzaakt door een vette huid. Door de magneetwerking van houtskool worden onzuiverheden verwijderd. De vette en glimmende huid wordt super schoon en de poriën worden minder zichtbaar.

Biore-Charcoal-Pore-Strip-6ct

 

Secret weapon Houtskool: voor normale – vette huid!

De ingrediënten van Bioré kunnen onderverdeeld worden in twee hoofdingrediënten. Eén van die hoofdingrediënten is geactiveerde houtskool. Dit ingrediënt staat bekend om het hoge absorptie vermogen. Houtskool werkt als een soort magneet dat zich bindt aan vuil, vet en mee-eters. Houtskool werkt vooral goed bij een vette huid. Het richt zich op overactieve vette poriën over het gehele gezicht en vermindert de vette en glimmende huid voor een schone uitstraling.

Bioré Diep Porie Cleanser met Houtskool Deze innovatieve zwarte cleanser met natuurlijke houtskool rekent af met porieverstoppend vuil en vet. Het verwijdert en neemt 2x meer vuil en onzuiverheden op dan een standaard cleanser. De gel zuivert poriën door het verwijderen en opnemen van vet en onzuiverheden voor een complete gezichtsreiniging.

Adviesverkoopprijs: €8,99

 

Don’t be dirty! Free your pores.

 

Bioré Porieverkleinende Scrub met Houtskool

 

De Porieverkleinende scrub, met zuiverende micro-kristallen, dringt diep door in de poriën en verwijdert vuil & vet die de poriën verstoppen. Hierdoor ziet de huid er gladder uit, zijn de poriën schoon en zichtbaar kleiner. Deze scrub bevat ook natuurlijke houtskool wat bijdraagt aan een zuiverende werking. Deze gel wordt geactiveerd door water. Na één keer gebruik is er al zichtbaar resultaat!

Biore-Charcoal-Pore-Minimizer-Scrub

Adviesverkoopprijs: €10,99

Bioré Zelfverwarmend 1 minuut masker met Houtskool

Het zelfverwarmend masker met natuurlijke houtskool verwarmt de huid, opent de poriën en laat het talg smelten. Door de warmte kan al het vuil, vet en alle onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens koelt de formule af en laat het een tintelzachte gladde huid achter. Geniet van een schone huid in slechts 1 minuut!

Biore masker

Adviesverkoopprijs: €7,99

De producten van Bioré zullen per week 11 2017 verkocht worden bij drogisterijen zoals Etos en Kruidvat.

Binnenkort mijn reviews van 2 producten uit deze lijn namelijk de Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-Soda en de Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-Soda!

De producten van Bioré zullen per week 11 2017 verkocht worden bij drogisterijen zoals Etos en Kruidvat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

 1. Voor ik deze product lijn ging gebruiken had ik een prima huid eigelijk. Niet super gaaf maar gewoon goed.

  Ik hoopte dat ik door deze producten minder last zou krijgen van puistjes etc en mee-eters op mijn huid.
  Vanaf het moment dat ik dat product ging gebruiken werd het eigelijk alleen maar erger, ik kreeg puisjes op plekken waar ik normaal nooit last heb, en nog meer mee-eters ook op plekken waar ik nog nooit een mee-eter gezien heb. Ik dacht ach zal vast komen omdat het alle onzuiverheden eerst omhoog trekt.
  Nu ruim een maand verder worde het alleen maar erger.
  Ik ga de andere lijn nog proberen met zuiveringssoda en hopen dat dat me huid weer goed maakt.

  De houtskool lijn is niet voor mij geschikt, jammer.