Hannah Hakze

Hannah HakzeIk geloof dat iedere beautyblogger in Nederland het merk hannah wel kent. Ik heb al veel over hannah geschreven en zelf de beroemde bindweefselmassage mogen ervaren.

Toen Hannah (geb. 24 mei 1954) in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo! Iedere huid kan te allen tijde verbeterd worden en kan met de juiste methodes en technieken een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien. Het was Hannah’s levenswerk en grote passie om deze kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen. Hierbij wilde ze een ieder de kans geven om zichzelf te helpen bij het verkrijgen én behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

Pionier in huidverbetering

Als specialist in huidtherapie met jarenlange praktijkervaring én als pionier van de revolutionaire, wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde (Littekenreductietherapie) bindweefselmassage, ontwikkelde ze een uniek totaalconcept. Een effectief stappenplan voor de huid met als belangrijkste doel: zichtbare en vooral duurzame huidverbetering! Deze kennis droeg ze jaren met veel plezier, gedrevenheid en passie zeer succesvol over aan anderen. Over haar passie schreef ze twee boeken “Als je huid je lief is” en “Geef je huid een kans”. Op 5 oktober 2006 is dé absolute pionier op het gebied van structurele huidverbetering op 52-jarige leeftijd overleden.

Coach, vriendin en leermeester

Hannah’s levenswerk kan zonder meer worden aangeduid als een meer dan mooie missie. Een doel dat uit haar naam en uit haar grootste wens wordt voortgezet door een zeer toegewijd team van professionals. Een team dat haar in woorden omschrijft als inspirator, coach, huidfreak, mens, vriendin, perfectionist en leermeester!

 Over hannah

hannah

Al sinds 1979 is hannah een begrip op het gebied van duurzame huidverbetering! hannah staat voor een uniek en ongeëvenaard totaalconcept met effectieve, huidverbeterende behandelmethodes zoals de befaamde Bindweefselmassage, in combinatie met de meest innovatieve producten welke in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd.

Onder het motto Geef je huid een kans wordt in het hoofdkantoor van hannah SIRC in Voorthuizen iedere dag met veel passie gewerkt en een consequente begeleiding en intensieve scholing geboden aan de huidcoaches met als doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Want wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. De hannah huidcoaches weten als geen ander hoe dit te realiseren en geven daadwerkelijk iedere huid een kans!

Bron: hannah